‘Oh wat ontzettend klein’!

Als je je pasgeboren baby toont aan de kraamvisite, zul je dit vaak te horen krijgen van andere vaders en moeders. Want het is waar. Baby’s zijn klein. Maar ze blijven niet lang zó klein.
Kinderen groeien echt als kool. En het beeld van je eigen kleine baby’tje raak je sneller kwijt dan je zou willen. Ik weet er alles van. Binnen no time stonden er alweer twee kaarsjes op de verjaardagstaart en kon mijn ‘kleine baby’tje’ alles ‘zelluf’. Mijn baby was plotseling een klein mensje geworden!

Ik denk zo vaak: “blijf nog maar even klein” of “kon ik dit moment maar eeuwig vasthouden”. Ik liep zelfs een beetje weemoedig door de Prenatal. Mijn meisje paste namelijk ineens niet meer in de grootste maat babykleding. -slik-

Een baby is daarom ook een van de mooiste onderwerpen voor een schilderij aan de muur. Een eeuwige herinnering aan de bijzondere tijd. Een portret van een baby is goud waard, niet alleen voor jezelf, maar ook om als cadeau weg te geven aan grootouders of familieleden

Voor een baby is het wel erg lastig om model te staan voor een schilderij. Daarom is het handig dat ik schilderijen maak op basis van een foto. Van de meest onweerstaanbare babyfoto maak ik een schilderij in elke gewenste kleurstelling en formaat. Ieder keer dat je kijkt naar het schilderij voel je weer even hoe ‘ontzettend klein’ jouw kindje ooit was.

Hoe werkt het ?

BabyAnne