Veel mensen  beschouwen hun  huisdier als een ‘persoon’, een speciale vriend of als een lid van het gezin. Het dier geeft gezelschap, affectie en steun. Wat is er dan mooier dan uw huisdier  op een mooie manier in een schilderij laten vereeuwigen? Voor de trotse eigenaar is dit een fantastisch cadeau.

In allerlei culturen hebben dieren altijd een grote rol gespeeld. Katten werden door de Egyptenaren vereerd en bij diverse volkeren werden al eeuwen geleden honden naast hun baas begraven. In meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens worden huisdieren gehouden, dat zijn bijna 30 miljoen huisdieren! En dat zijn niet alleen honden en katten, maar ook vogels, konijnen, knaagdieren, paarden en vissen. Ook wij hadden vroeger thuis poezen, hamsters, een parkiet en zelf kippen!.

Een groot deel van de huisdiereigenaren beschouwt zijn huisdier als een ‘persoon’, een speciale vriend of als een lid van het gezin. Het dier geeft immers gezelschap, affectie en steun en het is daarom logisch dat veel mensen hun huisdier in een schilderij willen laten vereeuwigen.

Een schilderij van het huisdier kan de herinnering levend houden als het dier er niet meer is. Als een geliefd dier komt te overlijden is dat een ingrijpende gebeurtenis met intense emoties. Van een mooie foto van uw huisdier maak ik een handgeschilderd schilderij op canvasdoek. De kleuren kunnen worden aangepast zodat de band met uw huisdier op een bijzondere en persoonlijke manier kan worden vormgegeven en u altijd kunt blijven genieten van het unieke karakter van uw huisdier.

Hoe werkt het ?