Jouw foto’s vormen mijn inspiratie voor jouw schilderij. Stuur mij daarom een email en voeg je favoriete foto(‘s) toe als bijlage(n). Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst, of een tekst wil toevoegen. Het is ook mogelijk om foto’s samen te voegen of een gedeelte van een foto juist weg te laten en je kunt alvast een mogelijke kleurstelling aangeven. Vervolgens ontvang je een bevestiging van je aanvraag.

Daarna stuur ik binnen 3 werkdagen, 4 voorbeeld afbeeldingen in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering per email toegestuurd. Nadat de definitieve keuze kleurstelling en compositie is bepaald en na een aanbetaling van slechts 25% start ik met schilderen.

Jouw schilderij wordt helemaal met de hand geschilderd! Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto. Zodra het schilderij klaar is ontvang je nogmaals een preview foto. Bij tevredenheid betaal je het restant van het bedrag en wordt het schilderij afgewerkt met een matte vernis, verpakt en verstuurd.