Zeefdruk van Utrecht Groen

Zeefdruk Utrecht Groen

De trots van Utrecht

Al bijna 700 jaar is de  middeleeuwse Domtoren de trots van de Utrecht en bepalend voor het stadsbeeld. Vanuit een groot aantal punten in de stad is de toren namelijk goed te zien. Utrecht heet niet voor niets de Domstad. De hoogte van de Dom (112,3 m) is ook maatgevend voor de rest van Utrecht, er mag in de omgeving niet hoger worden gebouwd! De Dom is en blijft daarmee een onaantastbaar icoon voor Utrecht, maar voor mij is het vooral een symbool voor alle mooie jaren die ik in deze stad heb gewoond.

Beperkte oplage

Op deze zeefdruk zie je de Domtoren en de Stadhuisbrug gezien vanaf de Oudegracht ter hoogte van de Winkel van Sinkel. De zeefdruk is gebaseerd op een van mijn schilderijen en ik heb hem gemaakt in zeer beperkte oplage namelijk 10 roze en 10 groene exemplaren.
Alle zeefdrukken zijn voorzien van een passe partout en passen in een standaard lijst, maar ook zonder lijst kan de zeefdruk direct aan de muur.

Bij mij thuis in Rosmalen hangt ook een exemplaar en zo kan ik toch nog iedere dag heel even terugblikken op mijn Stadsie.

 

Afmeting:30 x40 (h x b) Incl. passe partout
Materiaal:Inkt op papier
Prijs:€ 70,-