Er zijn zoveel bijzondere gebeurtenissen in het leven; bruiloften, mooie vakanties, geboortes, sportprestaties en zakelijke successen.
Tal van deze speciale momenten heb je waarschijnlijk ook vastgelegd op foto. Maar sommige belangrijke personen en gebeurtenissen uit het leven verdienen het te worden getoond op een groot formaat.

Handgeschilderd persoonlijk schilderij

Zoals een portret van een geliefde, kinderen of huisdier. Of dat ene leuke pleintje op vakantie waar je zo verliefd op werd. Ook de verkoop of overname van een bedrijf kan een memorabel moment zijn om uitvergroot aan de muur te hangen.

Maar dan komt de vraag hoe ga je die ene bijzondere foto van dat moment afdrukken? Welk formaat en op welke ondergrond? Wordt het een herinnering op linnen (canvas), perspex of een afdruk op hout of plexiglas? Voor een zelfde bedrag als een afdruk op groot formaat, kun je er namelijk ook een echt handgeschilderd schilderij van laten maken. Dan heb je zeker iets exclusiefs in handen. Iets dat uniek is om te geven en om te ontvangen. Met aandacht gemaakt en passend bij het interieur van je huis of kantoor.

Op zoek naar zo’n persoonlijk schilderij?

Bent je op zoek naar zo’n persoonlijk schilderij? Ik maak ze graag voor jou.
Het enige wat ik van je nodig heb zijn foto’s van het onderwerp en een duidelijk beeld van jouw wensen. Jouw foto’s vormen mijn uitgangspunt en inspiratie voor het schilderij.

hoe werkt het?