Zeefdruk van de Domtoren

” Utereg, me Stadsie, daar gebeurt van allehand.” Utrecht is de plek waar ik lang heb gewoond en ik waar ik met enige weemoed aan terug denk. Het staat symbool voor iedereen die zich verbonden voelt met deze stad. Daarmee is de Domtoren voor velen -en dus ook voor mij- een bron van inspiratie. Vandaar dat ik ook deze zeefdruk van Utrecht heb gemaakt.

Koop en doneer!

Deze zeefdruk van de Dom is niet alleen een uniek kunstwerk voor aan je muur, maar je steunt ook nog eens de restauratie van deze prachtige toren. Van iedere verkochte zeefdruk wordt namelijk E 10,- aan de Stichting Onze Eigen Dom gedoneerd! Beschikbaar in fluo roze of groen. Beperkte oplage per kleur!

Zeefdruk van Utrecht Roze Zeefdruk van Utrecht Groen

 

 

 

 

 

 


Oplage:
15 (per kleur)
Afmeting: 30 x40 (h x b) Incl. passe partout
Materiaal: Inkt op papier
Prijs: € 135,-

Alle zeefdrukken zijn voorzien van een passe-partout en passen in een standaard lijst, maar ook zonder lijst kan de zeefdruk direct aan de muur.

Zeer beperkte oplage van slechts 15 stuks!

Bestel Zeefdruk

Wil je nog wat vragen? Bekijk de FAQ of neem direct contact met mij op!