Schilderij van een foto

Er zijn echt ontzettend veel bijzondere gebeurtenissen in het leven; een verre reis, een huwelijk of de opening van een eigen zaak. En van zulke momenten maak je natuurlijk ook foto’s. Maar erg vaak bekijk je die foto’s niet. Ze staan ergens op je harde schijf of op een memory stick. In het beste geval heb je er een fysiek album van laten maken. Zonde. Als je namelijk van een bijzondere foto een schilderij laat maken heb je niet alleen een kunstwerk aan je muur. Je houdt ook je herinnering aan dat moment levend en zo kun je er elke dag naar kijken en van genieten.

Jouw foto als kunstwerk

Van welke foto wil je een schilderij laten maken? Kies je voor een portret van een geliefde, kinderen of huisdier. Of dat ene leuke pleintje op vakantie waar je zo verliefd op werd. Ook een schilderij van je hele gezin, je favourite gebouw of auto zijn mogelijk. Ieder onderwerp en iedere foto kan ik voor je omtoveren tot een echt kunstwerk. Met zo’n schilderij op maat heb je niet alleen iets exclusiefs aan de muur, het is ook een persoonlijk kunstwerk. Het betreft immers jouw foto en omdat je ook zelf de kleurstelling mag bepalen, past het ook bij jouw interieur. En een schilderij  van een foto leent zich bij uitstek als origineel cadeau voor een verjaardag een huwelijk of andere bijzondere gelegenheid.

Schilderij laten maken van een bepaalde foto

Wil jij ook zo’n  persoonlijk schilderij? Ik maak er graag een voor jou.
Het enige wat ik van je nodig heb is jouw favoriete foto en een beeld van jouw wensen. Deze vormen immers mijn uitgangspunt en inspiratie.
Stuur mij daarom een email en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen. Je kunt ook alvast een mogelijke kleurstelling aangeven.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag

Schilderij van foto boven een eettafel

Zwart wit schilderij van een fotoSchilderij van een foto van een baby boven de bank