Laat van een foto een schilderij maken

Voor de meeste mensen is het nemen van foto’s de belangrijkste manier om herinneringen vast te leggen en te bewaren. Bijna iedereen maakt ten slotte foto’s van de belangrijke gebeurtenissen en leuke momenten.
Alleen al met mijn telefoon maakte ik vorig jaar 4.176 foto’s (!) Jammer alleen, dat zo veel van die foto’s maar nauwelijks zichtbaar zijn. De mooiste momenten verdienen eigenlijk een betere plek. Zoals boven de bank.
Een uitvergroting van je een foto past echter niet altijd in je interieur. Maar je kunt dus ook een schilderij van een foto laten maken in de kleuren die wél in je huis of kantoor passen.

Van foto naar schilderij

Een schilderij van een foto is precies wat het zegt; een handgeschilderd kunstwerk gebaseerd op een foto.
Jouw foto van die belangrijke gebeurtenis of van een geliefd persoon wordt daarmee een uniek , gepersonaliseerd kunstwerk. De foto kan ook door mij worden aangepast.  Als de personen op je foto er bijvoorbeeld prima opstaan, maar er is geen mooie achtergrond, dan kan ik ook de achtergrond weglaten. Of stel dat je twee mooie foto’s zou willen combineren in een schilderij, dan zorg ik dat de foto’s worden samengesteld tot een geheel.

Kunstwerk van je foto

Het is niet altijd (meer) mogelijk om te poseren voor het schilderen van een portret. Als het eens schilderij van een geliefd persoon is, maar deze reeds is overleden bijvoorbeeld. Of soms is het schilderij een verassing voor de geportretteerden zelf, zoals bijvoorbeeld bij een huwelijkscadeau. Gelukkig is poseren ook niet nodig, want een schilderij gemaakt van een foto is een volwaardig alternatief.

Wil jij ook zo’n schilderij van jouw foto? Ik maak er graag een voor jou.
Stuur mij een email of vul het aanvraagformulier in en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen. Je kunt ook alvast een mogelijke kleurstelling aangeven.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag

Schilderij van een foto van een baby boven de bankSchilderij van een foto boven een tafelSchilderij van een foto van man met vliegtuig boven de bank