Zwart-wit schilderij

Zwart en wit zijn al heel lang een trend in moderne woonstijlen. Vaak worden grafische patronen en geometrische vormen gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en riet in de populaire Scandinavische woonstijl. Ook past zwart-wit perfect bij een interieur met een industriële look met materialen zoals staal en koper. Een zwart-wit schilderij staat dus mooi in ieder interieur. Helemaal als het een zwart-wit schilderij van je eigen foto betreft!

Het oogt fris, is tijdloos en je hoeft geen rekening te houden met de andere kleuren in je huis. Je creëert namelijk rust in een interieur dat al veel kleur(en) heeft en een opvallend zwart-wit schilderij kan een rustige kamer juist opfleuren door de contrasten die zwart en wit met elkaar maken. In een minimalistisch huis benadrukt een sterk contrasterend zwart-wit schilderij de moderne uitstraling. Wit geeft licht en zwart maakt het krachtig. Het is tijdloos, klassiek, modern en stijlvol tegelijk.
Gecombineerd met lichte pastel tinten vormt zwart-wit zelfs een een prachtige en sfeervolle kinderkamer.

Van foto naar zwart-wit schilderij

Een schilderij van een foto is een handgeschilderd kunstwerk gebaseerd op een foto.
Jouw foto van die bijzondere gebeurtenis of van een geliefd persoon wordt daarmee een uniek , gepersonaliseerd zwart-wit kunstwerk. De foto kan ook door mij worden aangepast.  Als de personen op je foto er bijvoorbeeld prima opstaan, maar er is geen mooie achtergrond, dan kan ik ook de achtergrond weglaten. Of stel dat je twee mooie foto’s zou willen combineren in een schilderij, dan zorg ik dat de foto’s worden samengesteld tot een geheel.

Kunstwerk van je foto

Het grote voordeel van een zwart-wit schilderijen is je niet vast zit aan het kleurenpalet van de ruimte en daarmee wordt de keuze voor een afbeelding makkelijker. Het past immers altijd. Mocht je een schilderij willen laten maken van je favoriete foto, dan kun je absoluut overwegen deze te laten maken in zwart-wit.

Ook kun je er voor kiezen voor verschillende schaduweffecten te in grijstonen. Gebaseerd op zwart-wit, maar met wat meer variatie.

Wil jij ook zo’n zwart-wit schilderij van jouw foto? Ik maak er graag een voor jou.
Stuur mij een email of vul het aanvraagformulier in en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag

 

Zwart wit schilderij van foto op Kreta.

Zwart wit schilderij van foto van metro Kuala Lumpur

Grijs wit schilderij van foto twee honden

Zwart wit schilderij van foto voor huwelijk