Schilderij van kat

Portret van je huisdier laten maken

Jouw huisdier als kunst aan de muur? Elk huisdier is uniek. Ze maken echt deel uit van het gezin en nemen een eigen plaats in. Ze houden onvoorwaardelijk van hun baasje en kunnen maatjes voor het leven zijn. Zo’n speciale band met je huisdier is meer waard dan een foto en verdient een origineel portret.

Vereeuwig daarom jouw huisdier met een schilderij in de kleuren die passen in jouw interieur. En een schilderij van een huisdier is natuurlijk ook uitermate geschikt als een ultiem cadeau aan een echte dierenvriend. Bovendien maak ik het schilderij naar aanleiding van een (of meerdere) foto’s. Je huisdier hoeft dan ook echt niet uren te poseren! Je kunt kiezen of je het hele dier op het schilderij wil hebben, of een alleen de kop/het hoofd. En er kunnen ook meerdere foto’s van verschillende huisdieren gecombineerd worden. Zo komen ze allemaal even goed tot hun recht.

Schilderij van een huisdier na overlijden

Het overlijden van een huisdier is meestal enorm ingrijpend en daarom willen veel mensen graag hun overleden huisdier een bijzondere plek in huis geven. Een schilderij is dan ook absoluut een authentiek eerbetoon. Doordat de kleuren van mijn schilderijen in opdracht kunnen worden bepaald door de opdrachtgever, past het schilderij helemaal perfect in je interieur. Zo kan het portret van het huisdier als vanzelf weer opgaan in de omgeving waarin het hangt en blijft het toch een eigen bijzondere plaats innemen.

Een goed voorbeeld van zo’n portret van een huisdier is het schilderij van kat Klee.
De gebruikte foto van Klee is direct vertaald naar het schilderij. De achtergrondkleuren van de foto waren immers ook de kleuren die aanwezig waren in het interieur van Klee’s baasje. Het is portret is geschilderd in naturel kleuren en deze kleuren benadrukken haar zachte karakter.

Wil jij ook zo’n schilderij van je huisdier? Ik maak er graag een voor jou.
Stuur mij een email of vul het aanvraagformulier in en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen. Je kunt ook alvast een mogelijke kleurstelling aangeven.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag