Schilderij van jouw baby

Als je je pasgeboren baby toont aan de kraamvisite, zul je dit vaak te horen krijgen van andere vaders en moeders dat je baby zo klein (en schattig) is. En dat is waar. Baby’s zijn klein. Maar ze blijven niet lang zó klein.
Kinderen groeien echt als kool. En het beeld van je eigen kleine baby’tje raak je sneller kwijt dan je zou willen. Ik weet er alles van. Binnen no time stonden er alweer twee kaarsjes op de verjaardagstaart en kon mijn ‘kleine baby’tje’ alles ‘zelluf’. Mijn baby was plotseling een klein mensje geworden!

Ik denk zo vaak: “blijf nog maar even klein” of “kon ik dit moment maar eeuwig vasthouden”. Ik liep zelfs een beetje weemoedig door de Prenatal. Mijn meisje paste namelijk ineens niet meer in de grootste maat babykleding. -slik-

Jouw baby als kunstwerk

Een baby is daarom ook een van de mooiste onderwerpen voor een schilderij aan de muur. Een eeuwige herinnering aan de bijzondere tijd. Een portret van een baby is echt goud waard, niet alleen voor jezelf, maar ook om als cadeau weg te geven aan grootouders of familieleden

Voor een baby is het wel erg lastig om model te staan voor een schilderij. Daarom is het super handig dat ik schilderijen maak op basis van een foto. Van de meest onweerstaanbare babyfoto maak ik een schilderij in elke gewenste kleurstelling en formaat. Op die manier past het portret altijd in je interieur en kun je voor altijd blijven genieten van je kleintje. Want zelfs als je kind al volop in de puberteit is, dan kun je toch iedere keer dat je kijkt naar het schilderij weer even voelen hoe ‘ontzettend klein en schattig jouw grote puber ooit was. En dan vergeef je misschien zelfs de troep die je kind achterlaat in de keuken 😉

Schilderij van je baby laten maken

Wil jij ook zo’n schilderij van je baby? Ik maak er graag een voor jou.
Stuur mij een email of vul het aanvraagformulier in en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen. Je kunt ook alvast een mogelijke kleurstelling aangeven.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag

Baby portretBaby portret