Inge en Alex op canvas

Inge en Alex

In januari 2014 ontving ik een mailtje van Renée. Als ceremoniemeester, zocht ze voor haar vriendin Inge, die in mei zou gaan trouwen met Alex, een uniek en persoonlijk huwelijkscadeau.

Renée stuurde mij  2 foto’s van het aanstaande bruidspaar en wilde graag de Van Brienenoordbrug op de achtergrond, omdat Inge daar door Alex te huwelijk was gevraagd.
Ze wist nog niet voor welk formaat en al helemaal niet voor welke kleurstelling ze moest kiezen en daarom maakte ik een aantal digitale voorbeelden.* Zo kregen Renée en haar vrienden een goede indruk van alle kleurmogelijkheden en de compositie en konden ze makkelijker met elkaar overleggen over de uiteindelijke keuze.

Er werd uiteindelijk democratisch gekozen voor een formaat van 70 x 90 (hxb) en voor een gele basiskleur, gecombineerd met grijs, zwart en wit. Ik kon aan de slag! Tussendoor stuurde ik Renée nog enkele foto’s van de vorderingen en na het aanbrengen van de fineerlaag heb ik het schilderij bij haar thuis afgeleverd. Het was immers ook wel eens leuk om elkaar in het echt te ontmoeten.

Enkele dagen na de huwelijksdag liet Renée mij weten dat het een super mooie bruiloft was geweest en dat het bruidspaar ontzettend blij was met het schilderij. Zij blij en ik dus ook blij!

*
Nummer 1 Nummer 2 Nummer 3 Nummer 4 Nummer 5 Nummer 6 Nummer 7 Nummer 8

Nummer 9 Nummer 10 Nummer 11

Datum:April 2014
Afmeting:70 x 90 (h x b)
Materiaal:Acryl op doek