Portret van een foto

Een portret van een foto laten schilderen van jezelf of van je kind is een leuk (cadeau) idee, maar levensechte kleuren en natuurgetrouwe schilderijen passen het niet altijd bij het interieur. Om een bijzondere foto goed tot zijn recht te laten komen in iedere ruimte, gebruik ik een aangepaste techniek en kun je een kleurenpalet naar smaak uitzoeken. Zo wordt het geschilderde portret niet zo maar een uitvergrote foto, maar een echt uniek kunstwerk.

Jouw foto als schilderij

Van welke foto wil je een portret laten maken? Kies je voor een schilderij van een geliefde, kinderen of huisdier? Opa’s en oma’s zijn dol op portretten van hun kleinkind(eren). En een portret kan ook een blijvende en troostende herinnering zijn aan verloren dierbare. Ieder onderwerp en iedere foto kan ik voor je omtoveren tot een echt kunstwerk. Met zo’n schilderij op maat heb je niet alleen iets exclusiefs aan de muur, het is ook een persoonlijk kunstwerk. Het betreft immers jouw foto en omdat je ook zelf de kleurstelling mag bepalen, past het ook bij jouw interieur. En een portretvan een foto leent zich bij uitstek als origineel cadeau voor een verjaardag een huwelijk of andere bijzondere gelegenheid.

Kunstwerk van je foto?

Wil jij ook zo’n persoonlijk portret van een foto? Ik maak er graag een voor jou.
Het enige wat ik van je nodig heb is jouw favoriete foto en een beeld van jouw wensen. Deze vormen immers mijn uitgangspunt en inspiratie.
Stuur mij daarom een email of stuur het aanvraagformulier in en voeg je favoriete foto(‘s) toe. Daarbij kun je de gewenste afmetingen en eventueel je specifieke wensen aangeven. Bijvoorbeeld als je een andere achtergrond wenst of een tekst wil toevoegen. Je kunt ook alvast een mogelijke kleurstelling aangeven.

Daarna stuur ik je binnen 3 werkdagen, een voorbeeld in verschillende kleurstellingen, een prijsopgave en een termijn van levering toe. Pas als je tevreden bent met het voorbeeld, stuur ik je een aanbetaling van 25% en start ik met schilderen. Afhankelijk van de complexiteit en de afmeting duurt het schilderen 3 weken. Tussentijds ontvang je minimaal 1 preview foto.

Stuur direct een aanvraag

 

Portret van een foto van een babyPortret van een foto voor een huwelijkZwart-wit schilderij hondenZwart wit portret van een foto

Zwart wit portret van een foto voor een huwelijk